21.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 5 octombrie, 2024

VIDEO. Nebunieeee pe străzile din Câmpulung Muscel. Zeci de polițiști le-au împânzit!

Alte Știri

VIDEO. Nebunieeee pe străzile din Câmpulung Muscel. Zeci de polițiști le-au împânzit! Razii de proporții. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpulung au desfășurat o acțiune cu efective mărite, de tip ,,razie”, pe raza de competență.

Acțiunea a fost organizată în două etape, prima fiind desfășurată la primele ore ale dimineții, în intervalul 07:00-09:00, iar a doua etapă pe timp de noapte, în intervalul 19:00-22:00. În total, peste 80 de polițiști argeșeni au desfășurat activități, alături de reprezentanți ai altor structuri, ale Ministerului Afacerilor Interne și nu numai.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ Ready for war (马总 Remix) – 马总

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Efectivele care au desfășurat activități, din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au fost din structuri de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, poliție de proximitate, precum și polițiști specializați în verificarea organizării pazei.

În sprijin au participat și polițiști argeșeni din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

CITEȘTE ȘI. 35 de concedieri, doar într-o zi la celebra fabrică din Câmpulung Muscel, pe care au pus toți ochii!

De asemenea, activitățile au fost sprijinite de jandarmii argeșeni, de polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Câmpulung, precum și de specialiști din cadrul Registrului Auto Român.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#campulung_muscel #ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Danger – SoundAudio

Polițiștii au acționat preponderent preventiv, însă în situațiile în care au fost constatate abateri, au fost aplicate măsurile legale care se impun.

CITEȘTE ȘI. Vești de ultimă oră despre celebrul Bulevard Pardon din Câmpulung Muscel

Activitatea face parte dintr-o serie de măsuri luate de Poliția Română la nivel național, prin intensificarea activităților curente, aceasta fiind folosită ca oportunitate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în județul Argeș.

Polițiștii au legitimat 327 de persoane, au verificat în trafic 257 de autovehicule, au desfășurat activități în 8 filtre rutiere și au efectuat 129 de testări cu aparatele din dotare, pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

CITEȘTE ȘI. VIDEO pentru curioși. Cum e prin interiorul hotelului construit de la zero, primul după Revoluție, din Câmpulung Muscel

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.475 de lei, sancțiunile fiind aplicate după cum urmează:

– 45 de sancțiuni aplicate conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, cu măsurile complementare de retragere a 7 certificate de înmatriculare (dintre care 4 în urma activității desfășurate împreună cu specialiștii Registrului Auto Român) și reținere a 6 permise de conducere (4 alcool, cu valori în urma testării de 0,35, 0,31, 0,20 și 0,07 mg/l, respectiv 2 viteză excesivă, cu peste 50 de km/h mai mult decât limita legală);

CITEȘTE ȘI. Mașini făcute zob. Tineri morți! Accident înfiorător la primele ore ale dimineții!

– 8 sancțiuni aplicate conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială;

– 4 sancțiuni aplicate conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind confiscată cantitatea totală de 6,4 metri cubi de material lemnos, ce a fost predat reprezentanților ocoalelor silvice competente teritorial;

– 3 sancțiuni aplicate conform OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale;

CITEȘTE ȘI. Peste câte zile intră banii românilor pe cardurile de alimente. Verificați cardurile

– 2 sancțiuni aplicate conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor;

– o sancțiune aplicată conform Legii 295/2004R privind regimul armelor și munițiilor.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Străzi din Câmpulung Muscel în beznă totală pe timpul nopții

Străzi din Câmpulung Muscel în beznă totală pe timpul nopții. De la începutul anului până în prezent se întâmplă...

Alte știri din aceeași categorie