23 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 5 octombrie, 2024

VIDEO. Accident cumplit. Mașină târâtă de tren sute de metri!

Alte Știri

VIDEO. Accident cumplit. Mașină târâtă de tren sute de metri! A avut loc în Argeș, pe calea ferată Borlești. Mașina un Logan a fost târâtă 300 de metri de trenul care transporta 19 persoane. Din fericire toate au scăpat tefere.

CITEȘTE ȘI. Mașini făcute zob. Tineri morți! Accident înfiorător la primele ore ale dimineții!

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Nebunieeee pe străzile din Câmpulung Muscel. Zeci de polițiști le-au împânzit!

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, de pe raza comunei Merișani, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a intrat în coliziune cu un tren de transport persoane, care circula pe ruta Pitești-Curtea de Argeș.

CITEȘTE ȘI. Vești de ultimă oră despre celebrul Bulevard Pardon din Câmpulung Muscel

Conducătorul auto, singur în autoturism, a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri.

Atât conducătorul autoturismului, cât și mecanicul de locomotivă, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

CITEȘTE ȘI. În Argeș se poartă Nike pe gard și Versace pe poartă!

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

VIDEO. Incendiu uriaș. Case înghițite de flăcări. Oamenii privesc neputincioși

VIDEO. Incendiu uriaș. Case înghițite de flăcări. Oamenii privesc neputincioși. La 112, pompierii au fost solicitați să intervină la...

Alte știri din aceeași categorie