15.5 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 5 octombrie, 2024

Zeci de pesediști au luat cu asalt Târgul din Lerești

Alte Știri
Zeci de pesediști au luat cu asalt Târgul din Lerești. Echipa PSD a fost din nou în mijlocul gospodarilor din Lerești, în târgul săptămânal.
Astăzi, echipa PSD Argeș a fost din nou alături de gospodarii din Lerești, la târgul din localitate, unde s-au adunat producători și cetățeni din toată zona Muscelului.

Zeci de pesediști au luat cu asalt Târgul din Lerești

“Ne bucurăm de fiecare dată să revenim la Lerești, pentru că întotdeauna vii cu drag la cei la care ții. Aici, prin educație și tradiții bine păstrate, comunitatea se dezvoltă continuu. Mulțumim pentru susținerea pe care o arătați primarului Marian Toader, președintelui Consiliului Județean Ion Mînzînă. Echipei PSD de parlamentari, premierului Marcel Ciolacu.
Senatorul Ovidiu Puiu, primarul Marian Toader și deputatul Remus Mihalcea, de vorbă cu o comerciantă din târg
Senatorul Ovidiu Puiu, primarul Marian Toader și deputatul Remus Mihalcea, de vorbă cu o comerciantă din târg

CITEȘTE ȘI. DEZVĂLUIRI de la Renault. Sunt legate de super mașina care va fi expusă în premieră la Salonul Auto de la Paris

Prin încrederea dumneavoastră în proiectele PSD și ale premierului Marcel Ciolacu putem să continuăm împreună proiectele care asigură un viitor mai bun copiilor noștri”, a declarat deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

Ca peste tot în Argeș, proiectele de investiții pentru modernizarea comunei Lerești prind viață prin colaborarea consiliului local și sprijinul Consiliului Județean, al echipei parlamentare PSD și al Guvernului condus de Marcel Ciolacu.
Din echipa PSD Argeș prezentă la Lerești au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu. Deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședinte CJ Argeș Marius Nicolaescu. Notarul Ionel Didea, primarul Marian Toader, consilieri locali și județeni.
PSD și Marcel Ciolacu – Calea Sigură pentru Lerești, pentru Argeș, pentru România!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

VIDEO. Incendiu uriaș. Case înghițite de flăcări. Oamenii privesc neputincioși

VIDEO. Incendiu uriaș. Case înghițite de flăcări. Oamenii privesc neputincioși. La 112, pompierii au fost solicitați să intervină la...

Alte știri din aceeași categorie