15.5 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 5 octombrie, 2024

VIDEO. A început festivalul care durează cel mai mult. E cu promenadă

Alte Știri

A început festivalul care durează cel mai mult. E cu promenadă. Este vorba despre „Toamna piteșteană”, ediția a XVIII-a – un târg de produse de sezon, zonă gastronomică tradițională, spectacole și surprize!

Vineri, 4 octombrie 2024, în Piața „Vasile Milea”, a avut loc deschiderea celei de-a 18-a ediții a festivalului „Toamna piteșteană”, în prezența reprezentanților administrației locale și județene.

CITEȘTE ȘI. Focul lui Sumedru în Muscel. Se organizează pe cel mai înalt deal din România

Oferta variată de produse de sezon, expuse de către cei peste 150 de comercianți și producători, în cadrul târgului tradițional al toamnei, a fost apreciată de către cei prezenți, care s-au bucurat de gusturile și de culorile celui mai bogat anotimp: legume și fructe – proaspete și conservate, produse apicole și zaharoase, must, vin, flori, pomi fructiferi, plante ornamentale, bulbi, lavandă, material dendrofloricol, plante medicinale, ceaiuri, produse de artizanat, precum și produse alimentare tradiționale din carne și lapte.

@guvernatorul

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #pitesti

♬ Enjoy the Moment – Zeca Zilocchi

CITEȘTE ȘI. Show incendiar la Câmpulung Muscel. Un legendar vocalist va susține un concert inedit cu toate hiturile care i-au adus celebritatea

Organizată de primăria municipiului Pitești, prin Salpitflor Green S.A., ediția acestui an a festivalului „Toamna piteșteană” se desfășoară în perioada 4 – 18 octombrie, oferind, pe lângă piața volantă amenajată în Piața „Vasile Milea”, spectacole și surprize care completează atmosfera de sărbătoare a toamnei:

  • zonă gastronomică, în care vizitatorii târgului se pot bucura de gustul specific al bucatelor tradiționale românești;
  • foto cornere atractive, create de specialiștii Salpitflor pentru încântarea ochiului, dar și pentru a genera amintiri frumoase, alături de cei dragi;

CITEȘTE ȘI. VIDEO pentru curioși. Cum e prin interiorul hotelului construit de la zero, primul după Revoluție, din Câmpulung Muscel

Noi spectacole extraordinare, susținute – pe scena amplasată special în Piața Milea – de artiști îndrăgiți, după următorul program:

  • miercuri, 9 octombrie:

17:00 – 19:00 – spectacol susținut de orchestra „Doina Argeșului”;

19:00 – recital Aurel Moldoveanu.

  • miercuri, 16 octombrie:

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Unde găsești cel mai neobișnuit muzeu din România, în orașul lui Lasconi

16:00 – 18:00 – spectacol susținut de orchestra „Doina Argeșului”;

18:00 – 19:00 – recital de muzică ușoară – Alexandra Ana-Maria Tăbuș;

19:00 – recital Emma Zu și Tavi Colen.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Pericol în trafic pe străzile din Câmpulung Muscel. BUF, BUF în fiecare zi!

Pericol în trafic pe străzile din Câmpulung Muscel. BUF, BUF în fiecare zi! De când a fost restricționată circulația...

Alte știri din aceeași categorie