15.5 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 5 octombrie, 2024

Pericol în trafic pe străzile din Câmpulung Muscel. BUF, BUF în fiecare zi!

Alte Știri

Pericol în trafic pe străzile din Câmpulung Muscel. BUF, BUF în fiecare zi! De când a fost restricționată circulația rutieră pe Bulevardul Pardon, adică de aproape 5 ani, e prăpădul după lume pe șosele. Acum se lucrează și la piața centrală. Altă nebunieeee.

CITEȘTE ȘI. Un elicopter misterios a aterizat la stadionul municipal din Câmpulung Muscel

Șoferii nu mai rezistă dar nici nu i-au atitudine. Nu sunt nici locuri de parcare suficiente, pentru a se putea băga restricții după restricții. Străzile paralele care descongestionează traficul sunt supraaglomerate. Parcările se fac potrivit legii junglei. Nu e zi, în care să nu se înregistreze tamponări.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Nebunieeee pe străzile din Câmpulung Muscel. Zeci de polițiști le-au împânzit!

S-a ajuns ca și la semafoare să se aștepte un verde, vreo, 2, 3 ture. Așa s-a întâmplat recent în zona Mall, când trei mașini s-au bușit în trafic. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a asigura măsurile specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

VIDEO. Incendiu uriaș. Case înghițite de flăcări. Oamenii privesc neputincioși

VIDEO. Incendiu uriaș. Case înghițite de flăcări. Oamenii privesc neputincioși. La 112, pompierii au fost solicitați să intervină la...

Alte știri din aceeași categorie