10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Invazie de pesediști de la primele ore ale dimineții în cel mai mare târg din Argeș

Alte Știri

Invazie de pesediști de la primele ore ale dimineții în cel mai mare târg din Argeș. Cel mai mare târg săptămânal din Argeș, este cel din comuna Domnești. Acesta se întinde pe mii de metri pătrați. Reabilitat de curând, târgul le oferă comercianților condiții ideale pentru comerț, dar și cumpărătorilor posibilitatea de a avea de unde să-și aleagă un produs pe gustul lui.

CITEȘTE ȘI. Focul lui Sumedru în Muscel. Se organizează pe cel mai înalt deal din România

Invazie de pesediști de la primele ore ale dimineții în cel mai mare târg din Argeș

De la haine vechi, haine noi, produse alimentare, produse electronice, mâncare, gogoși, păsări sau alte vietăți, orice este de găsit în acest târg gigant.

CITEȘTE ȘI. Show incendiar la Câmpulung Muscel. Un legendar vocalist va susține un concert inedit cu toate hiturile care i-au adus celebritatea

Cu o activitate de peste 30 de ani, târgul din Domnești adună în fiecare zi de duminică oameni din aproape tot județul. Vin la Domnești pentru produse alimentare oamenii din oraș, iar la plecare descoperă că au cumpărat mai multe produse decât plănuiseră.

Duminică, târgul din comuna Domnești a fost vizitat și de echipa PSD Argeș. Într-un număr mare, social-democrații, au împărțit pliante cu viitorul președinte al României, Marcel Ciolacu, dar au și discutat atât cu comercianții cât și cu cei care au venit să cumpere produse.

CITEȘTE ȘI. VIDEO pentru curioși. Cum e prin interiorul hotelului construit de la zero, primul după Revoluție, din Câmpulung Muscel

“Ne bucurăm de fiecare dată să revenim la Domnești, pentru că întotdeauna vii cu drag la cei la care ții. Aici, prin educație și tradiții bine păstrate, comunitatea se dezvoltă continuu. Mulțumim pentru susținerea pe care o dați echipei PSD Argeș, premierului Marcel Ciolacu. Prin încrederea dumneavoastră în proiectele PSD și ale premierului Marcel Ciolacu putem să continuăm împreună proiectele care asigură un viitor mai bun copiilor noștri”, a declarat deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Unde găsești cel mai neobișnuit muzeu din România, în orașul lui Lasconi

Din echipa PSD Argeș prezentă la Domnești au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, vicepreședintele CJ Marius Nicolaescu, notarul Ionel Didea, directorul adjunct al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București Eduard Dima, consilieri locali și județeni, membri ai PSD Argeș.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name. Zi...

Alte știri din aceeași categorie