3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Medic nou la spitalul municipal din Câmpulung Muscel. În ce echipă va lucra

Alte Știri

Medic nou la spitalul municipal din Câmpulung Muscel. În ce echipă va lucra. Conducerea unității spitalicești a anunţat un nou pas important în consolidarea echipei medicale, prin aducerea unui nou specialist în cadrul unităţii locale.

CITEȘTE ȘI. 5 proceduri stomatologice ce trebuie efectuate periodic pentru menținerea sănătății orale

Începând cu data de 18 noiembrie 2024, medicul rezident, Mihai Nicolae își va desfășura activitatea în cadrul Compartimentului de Chirurgie Plastică, urmând ca, din 1 ianuarie 2025, să preia oficial funcţia de medic specialist.
Medicul Mihai Nicolae, aflat în ultimul an de rezidențiat (anul VI), este specializat în Chirurgie Plastică Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.

CITEȘTE ȘI. Informații de ultimă oră legate de apa de la robinet din nordul județului Argeș

Acesta și-a desfășurat perioada de formare în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă București, sub îndrumarea unei echipe de medici primari cu o vastă experienţă. Pe durata rezidențiatului, medicul Mihai Nicolae a acumulat competenţe esențiale în tratarea patologiei acute (precum traumatismele, infecţiile, arsurile) și cronice (precum cancere, boli de colagen, afecţiuni ale nervilor periferici), specifice Chirurgiei Plastice.

CITEȘTE ȘI. Argeșul pe primul loc. Două spitale construite de la zero, de la Revoluție încoace. Ce oraș e norocos

Pe lângă activitatea medicală, Mihai Nicolae este membru al Societăţii Române de Chirurgie Estetica (SRCE) şi îşi dedică o parte din timp pasiunilor montane. În acest sens, s-a alăturat ca voluntar aspirant Formaţiei Salvamont Câmpulung, contribuind astfel la activități de salvare montană din zonă.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie