3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Conferință dedicată pacienților. Diana Copae a adunat mulți medici la Câmpulung Muscel

Alte Știri

Sala de conferințe a hotelului Muscelul din Câmpulung, a găzduit o conferință dedicată pacienților. Tema lansată de medicul și farmacistul Diana Copae a fost cercul Medic – Pacient – Farmacist. Diana Copae a ridicat acest subiect pentru discuții, asta pentru că, pacientul, cel pentru care atât medicii cât și farmaciștii lucrează, este cel mai important în această ecuație.

CITEȘTE ȘI. VIDEO pentru curioși. Cum e prin interiorul hotelului construit de la zero, primul după Revoluție, din Câmpulung Muscel

”Activând atât în domeniul medical, cât și în cel farmaceutic, am putut observa îndeaproape cât de important este ca aceste două domenii să colaboreze în strânsă legătură, și cum această relație poate influența parcursul pacientului de la diagnostic, la tratament. După ce pacientul părăsește cabinetul dumneavoastră, el ajunge în fața farmacistului, unde trebuie să primească nu doar medicamentele prescrise, ci și explicații clare despre cum să le utilizeze corect.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Unde găsești cel mai neobișnuit muzeu din România, în orașul lui Lasconi

Este foarte important ca medicii și farmaciștii să colaboreze îndeaproape, deoarece continuitatea îngrijiri pacientului se bazează pe această legătură. Împreună, putem garanta că pacientul primește nu doar tratamentul corect, ci și toate informațiile necesare pentru a-l urma în mod responsabil și eficient. În lipsa acestei colaborări, există riscul ca pacientul să nu înțeleagă complet importanța terapiei sau să gestioneze greșit tratamentul”, spune organizatoarea acestui eveniment de excepție.

Conferință dedicată pacienților. Diana Copae a adunat mulți medici la Câmpulung Muscel

CITEȘTE ȘI. Hai la Câmpulung Muscel. Unde găsiți celebra ciocolată din Dubai. E delir total

În era modernă, nevoile pacienţilor s-au schimbat. Ei nu mai caută doar medicamente, ci şi servicii personalizate, educaţie medicală și suport continuu. Rolul medicilor cât și al farmaciștilor, este să sprijine această transformare pentru a asigura o abordare terapeutică integrată șì adaptată fiecărui pacient în parte.

CITEȘTE ȘI. O fabrică mare din Muscel face angajări. Locuri de muncă super bănoase

”Știm deja că și farmaciile, precum și medicii, se află într-un proces continuu de adaptare şi inovație. Fie că vorbim de introducerea telemedicinei, de eliberarea electronică a reţetelor sau de integrarea noilor tehnologii în sistemul de sănătate, acest parteneriat între medic şi farmacie este esențial pentru a rămâne la curent cu schimbările rapide din domeniul nostru Doar împreună ne putem asigura că pacienții noștri beneficiază de cele mai moderne şi eficiente soluţii.

CITEȘTE ȘI. Târgul de chilipiruri din Lerești. Aici poți găsi ASCUNSE adevărate COMORI

Astfel, doresc să subliniez impactul benefic pe care această colaborare îl are asupra comunității noastre. Pacienții au nevoie să simtă că noi toţi cei care le asigurăm serviciile de sănătate, funcționăm ca un tot unitar”, mai subliniază organizatoarea.

Atunci când medicii și farmaciști colaborează, pacienții au mai multă încredere în tratamentele prescrise, sunt mai atenți la aderența la terapie și se simt susţinuți. Această sinergie contribuie direct la creșterea calității vieții pacienților și la prevenirea unor probleme de sănătate pe termen lung.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. A început festivalul care durează cel mai mult. E cu promenadă

”Am încredere că împreună vom continua să construim aceste punți de comunicare și colaborare, pentru binele pacienților și pentru un sistem de sănătate mai eficient şi mai adaptat nevoilor lor”, a mai spus Diana Copae.
La întâlnire au participat medici din Câmpulung, dar și reprezentați ai societăților farmaceutice.

A fost un eveniment reușit, în care s-au pus bazele colaborării între medic și farmacist pentru interesul suprem al pacientului.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie