10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Mega razie la cămătari. Bani negri pe spinarea oamenilor. Ce zone sunt vizate

Alte Știri

Mega razie la cămătari. Bani negri pe spinarea oamenilor. Ce zone sunt vizate. Polițiștii efectuează zeci de percheziții în mai multe locații din Ilfov, Dâmbovița, dar și în municipiul București, într-un dosar de camătă și șantaj. Mai precis, IPJ Ilfov pune în executare un total de 37 de mandate de percheziție domiciliară, iar zeci de persoane vor fi duse la audieri.

CITEȘTE ȘI. Cum vor funcționa brățările electronice pentru cei care au probleme cu legea pe raza județului Argeș

Marți dimineață, se fac percheziții într-un total de 34 de locații din Ilfov, Dâmbovița și București. Polițiștii pun în executare un total de 37 de mandate de percheziție într-un dosar penal de este instrumentat la nivelul Poliției orașului Otopeni. Mai precis, în această cauză se fac cercetări față de 10 persoane ce sunt bănuite de săvârșirea infracțiunilor:

  • Lovire sau alte violențe,
  • Camătă,
  • Șantaj.

CITEȘTE ȘI. O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și zonele arondate

Pe lângă perchezițiile ce sunt efectuate, 30 de persoane urmează să fie duse la sediul poliției pentru a fi audiate. Astfel că, în această dimineață există filtre la toate intrările și ieșirile din Balotești.

Ancheta a fost începută după ce o persoană, care împrumutase bani de la membrii grupării, a făcut o sesizare la începutul anului. Acesta a transmis că a fost agresată fizic pe stradă de un membru al grupării deoarece nu își achitase datoriile. Ulterior acestei sesizări, polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane.

CITEȘTE ȘI. Peste câte zile intră banii românilor pe cardurile de alimente. Verificați cardurile

Cămătarii ar fi amenințat cu violența și chiar cu moartea mai multe persoane care nu și-ar fi achitat la timp datoriile și dobânzile cerute de aceștia.

Surse apropiate din anchetă au declarat pentru News.ro că sumele împrumutate erau cuprinse între:

  • 500 și 30.000 de lei.

În ceea ce privește dobânzile, acestea erau cuprinse între:

CITEȘTE ȘI. Se construiește un patinoar cu 50 de milioane EURO. Ajungi la el pe celebrul DN 73, Câmpulung – Brașov

Conform unor informații oferite de A3 CNN, liderul acestei grupări infracționale ar fi Zabar. Pe lângă acesta, gruparea mai avea 10 membri, între care se numără și soția liderului și cei doi fii ai săi.

Aceștia au fost ridicați de poliție și duși la audieri, unul dintre fii săi fiind găsit de forțele de ordine în cazinou.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name. Zi...

Alte știri din aceeași categorie