10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

VIDEO. Bănci cu carte la cap în orașul celebru al lui Lasconi

Alte Știri

Bănci cu carte la cap în orașul celebru al lui Lasconi. Și ele, rezistă indiferent de vreme sau vremuri! Ups. Am verificat după ploaie, asta! Numai că rămân doar la capul băncilor, nu și în mintea oamenilor pentru că nu am văzut deocamdată pe nimeni care să se așeze și măcar să pună mâna pe vreo carte.

CITEȘTE ȘI. În Câmpulung Muscel apare primul parc de amintiri, în memoria persoanelor dragi, trecute în neființă

Greu, greu, a devenit o practică rară, spre deloc! Piața Neacșu în care s-au băgat bani mulți, nu prea unește comunitatea. De curând mobilierul stradal a fost dotat cu suporturi pentru cărți. Ideea a fost a celor de la Biblioteca Municipală Ion Barbu de a aduce lectura mai aproape de cetățeni. Câmpulungenii sunt rugați să păstreze cărțile în condiții bune, dar nu la ei acasă ci la locul lor, în cutia transparentă de pe bănci. Greu să mai vezi un colț de lectură în aer liber, în anul 2024.

CITEȘTE ȘI. POSADA a anunțat mari surprize pentru FESTIVALUL din 2025

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ Construction Works – TimTaj

CITEȘTE ȘI. Cine este Emanuel Poştoacă, din Câmpulung Muscel, milionarul din spatele Nordis Group, care încearcă să devină o adevărată ”bancă imobiliară”

Atenție, Poliția Locală va monitoriza zona și va aplica sancțiuni în caz de abateri. Cei care doresc să doneze cărți sunt îndemnați să o facă oricând, prin simpla depunere a lor în cutiile special pregătite, în care nu intră ploaia. CÂMPULUNG, cărțile se asortează perfect în decorul penițelor lui Neacșu, cam asta a rămas în urma investiției de modernizare a centrului orașului.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name. Zi...

Alte știri din aceeași categorie