3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Gheorghe Pristavu nu a murit! Ce eveniment cu răsunet în România îi poartă numele

Alte Știri

Gheorghe Pristavu nu a murit! Ce eveniment cu răsunet în România îi poartă numele.

Săptămâna trecută, Clubul Sportiv “Voința” Câmpulung a organizat prima ediție a Memorialului, Gheorghe Pristavu la tenis de masă. Evenimentul s-a desfășurat de vineri până duminică, în sala de sport a Colegiului Național Pedagogic Carol, în amintirea celui care a avut o influență majoră asupra acestui sport în oraş Gheorghe Pristavu a fost un promotor dedicat al tenisului de masă, reușind să transforme Câmpulungul într un reper național în acest domeniu.

CITEȘTE ȘI. Renault a deschis comenzile pentru super SUV-ul care va cuceri rapid piața auto

La prima ediție s-au înscris peste 20 de cluburi din toată tara

La campionat au participat peste 20 de cluburi din întreaga țară, cu un total de peste 220 de sportivi, cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani. Competiția s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, în care s-au disputat aproape 1.000 de meciuri la 4 categorii de vârstă: U9, U11, U13 și U1 5, atât la individual, cât și pe echipe, pe un total de 16 mese de joc.

CITEȘTE ȘI. O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și zonele arondate

Sportivii care au obținut rezultate remarcabile au fost premiați cu diplome, medali şi trofee. Printre câștigătorii la individual s-au numărat Nichita Postolache (Dinamo) și Kriszta Ungvari (CSS Tg. Mureș) la sub ani, Andrei Tatăruș (CSS 1 București) și Bianca Toma (CSM Slatina) la sub 11 ani, Sasha Marinescu (CS U Craiova) și Alexandra Stoian (LPS Constanța) la sub 13 ani, respectiv Rareș Ceaușescu (FC Argeș Pitești) și Patricia Stoica (Rapid București) la sub 15 ani.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

În probele pe echipe, învingători au fost: La sub 9 ani: CSM Mediaș (masculin) și CSS Tg. Mureș (feminin), La sub 11 ani: CSS 1 București (masculin) și combinația LPS Slatina/CS Dinamo (feminin), La sub 13 ani: combinația FC Arges / Universitatea, Craiova (masculin) și combinația LPS Constanța/CSM Moinești (feminin).

CITEȘTE ȘI. O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și zonele arondate

La sub 15 ani: Liceul Teoretic Nagy Mozes Tg. Secuiesc (masculin) și CSM Moinești (feminin). Memorialul Gheorghe Pristavu s-a remarcat prin numărul mare de participanți, dar și prin nivelul competițional ridicat, confirmând astfel rolul important pe care Câmpulungul îl joacă în tenisul de în România.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie