10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Unde deschide Burger King un restaurant. Deține și o linie Drive-Thru

Alte Știri

Unde deschide Burger King un restaurant. Deține și o linie Drive-Thru. Cu promoții speciale și o serie de surprize pregătite pentru ziua deschiderii, compania continuă să răspundă dorințelor fanilor din oraș și să ofere o experiență culinară completă. Burger King deschide cel de-al doilea restaurant din Pitești, în cadrul Pitești Shopping Park.

CITEȘTE ȘI. De ce să utilizezi scaune pliabile la birou?

Primii 100 de vizitatori care vin în restaurant în ziua deschiderii primesc un burger Whopper din partea casei. În plus, pe parcursul zilei de 9 octombrie, clienții se pot bucura de o ofertă specială la înghețată, care vine în completarea experienței Burger King.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Secretul ascuns ca aceste cornulețe să se topească în gură

Deschiderea acestui nou restaurant în Pitești aduce gustul inconfundabil flame-grilled și mai aproape de clienții noștri. Ne bucurăm să revenim și suntem convinși că această locație va deveni rapid un punct de întâlnire pentru toți iubitorii de burgeri. Pe lângă faimosul Whopper – acum și mai bun – meniul nostru include opțiuni cu pui, vita și plant-based, iar platforma King Deals oferă combinații perfecte care rezolvă pofta, dar și bugetul, fiind mereu la un preț avantajos,” a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România. 

CITEȘTE ȘI. Renault a deschis comenzile pentru super SUV-ul care va cuceri rapid piața auto

Cu aplicația Burger King România, clienții pot accesa cupoane exclusive și beneficia de oferte speciale direct de pe telefon. Aplicația le permite să găsească rapid restaurantul cel mai apropiat și oferă acces la meniul complet, cu informații nutriționale și despre alergeni, astfel încât fiecare vizită la restaurant să fie cât mai plăcută.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name. Zi...

Alte știri din aceeași categorie