5.7 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

JIHAD în traficul din Câmpulung Muscel. Șmecheria e în floare!

Alte Știri

JIHAD în traficul din Câmpulung Muscel. Șmecheria e în floare! O mașină suspectă mănâncă asfalt la greu. În urmă rămân furnicuțele de la ADP. Înarmați cu lopeți, muncitorii netezesc drumul care rămâne plin de pământ pe unde a fost asfaltul plin de gropi.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Pe străzile din Câmpulung Muscel. A apărut un utilaj suspect în trafic!

Un utilaj a fost închiriat de la București pe bani mulți să facă treabă pe străzile din oraș, multe dintre ele arătând ca după bombardamentul din Ucraina.

@www.ziaruldinmuscel.ro

CITEȘTE ȘI. Primăria Câmpulung deține în centrul orașului o bijuterie de casă, în care plouă cu găleata

De la primele ore ale dimineții se lucrează pe strada care duce spre notariatul de la pasarelă. Mașina care a mâncat asfalt a lăsat o porțiune care dă multe bătăi de cap șoferilor! Mulți conducători auto, nu țin cont de faptul că se lucrează și intră peste ingineria celor de la APD cu roțile la mașini.

CITEȘTE ȘI. Haideți să ne rugăm pentru ea. Este în stare critică pe un pat de spital!

Mai au puțin să lovească oamenii la fel cum s-a întâmplat cu turistul străin din Brașov. E nebunie în trafic. Bulevardul Pardon blocat pentru circulația rutieră, iar acum drumuri blocate. Până când se decopertează durează câteva ore.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce trebuie montat OBLIGATORIU pe mașină. S-a dat LEGE

Ce trebuie montat OBLIGATORIU pe mașină. S-a dat LEGE. Anunț important pentru toți șoferii! Începând cu 1 iulie 2024, toate vehiculele...

Alte știri din aceeași categorie