3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Locul de cazare inedit în România. O noapte alături de Aurora în Voina face cât cea mai spectaculoasă vacanță din lume

Alte Știri

Locul de cazare inedit în România. O noapte alături de Aurora în Voina face cât cea mai spectaculoasă vacanță din lume. La mică distanță de celebra cabană Voina de pe vremea lui Ceaușescu care a intrat pe mâna unui tânăr afacerist din Câmpulung Muscel s-a dezvoltat un orășel unde oamenii își duc viața nu la case, blocuri ci la corturi și rulote.

Mulți din Pandemie au venit aici și nu au mai plecat. E de vis, totul pentru ei.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Epic Motivation – Starla Music

CITEȘTE ȘI. A fost o noapte colorată! Spectacol uimitor pe Cerul din nordul județului Argeș. Imagini de senzație

Este vorba despre  Camping Voina care se află la cca 20 km de Câmpulung Muscel, din județul Argeș, la o altitudine de 996 m, la cca. 150 m după Cabana Voina.
Se poate campa cu rulota, cortul sau se poate accesa cazare la rulotele disponibile spre închiriere din camping.

CITEȘTE ȘI. Kaufland își răsplătește clienții. Ce oferă GRATUIT la zeci de mii de oameni

Accesul în camping se poate face cu mașina sau rulota. Pentru cei interesați cum sunt prețurile aici vi le spunem noi. Pentru un cort mic se percepe o taxă de 40 lei, pentru un cort mare o taxă de 50 lei, pentru o rulotă o taxă de 70 lei.

La Camping Voina se acordă acces la WC, curent electric, animalele de companie sunt permise. Aurora Boreală a fost surprinsă la miezul nopții, joi spre vineri și de aici. Oamenii au împărtășit fotografiile pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Rar mai vezi așa ceva. Ce s-a întâmplat cu cea mai veche icoană din România de la mânăstirea Nămăiești

Aurora Boreală a putut fi văzută din toată țara, chiar și de la Lerești, în urma unei furtuni geo-magnetice puternice, de clasa G4, a transmis Administraţia Naţională pentru Oceane şi Atmosferă. Fotografii impresionante pot fi admirate pe rețele de socializare.

Aurora Boreală ar putea apărea și în zilele care urmează. Pentru fotografii trebuie să alegeți zone fără poluare luminoasă, cum ar fi parcurile. Aurora se vede spre Nord.

sursa foto – Maria Stoica din facebook

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie