3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Festival inedit dedicat în EXCLUSIVITATE perelor. Fructe BIO, fără substanțe nocive într-o comună celebră

Alte Știri

Festival inedit dedicat în EXCLUSIVITATE perelor. Fructe BIO, fără substanțe nocive într-o comună celebră. Duminică, 27 octombrie va avea loc cea de-a doua ediție a Festivalului Perelor în comuna Poienarii de Muscel. Această localitate este recunoscută în Argeș și în toată țara pentru prune și țuică iar de doi ani și pentru pere. Evenimentul este organizat de colecționari din domeniul pomiculturii.

CITEȘTE ȘI. Locul de cazare inedit în România. O noapte alături de Aurora în Voina face cât cea mai spectaculoasă vacanță din lume

Tematica festivalului este expunerea de soiuri de pere și degustarea acestora. Va fi adusă la marele eveniment și o pepinieră care va vinde pomi fructiferi iar o firmă de produse fitosanitare va prezenta produsele pe care le deține și va oferi consultanță.

CITEȘTE ȘI. A venit ziua cea Mare. Primul lot, pe zile și ore, de primari și consilieri locali care depun jurământul

Se anunță și distracție. Atmosfera va fi întreținută de grupul de copii Fluierașii de la Poienarii de Muscel și Școala Populară de Arte și meserii Pitești, secția externă din aceeași localitate. Locația se află la 100 de metri față de primărie. Programul va începe la ora 12.00 și se termină la ora 16.00.

CITEȘTE ȘI. A fost o noapte colorată! Spectacol uimitor pe Cerul din nordul județului Argeș. Imagini de senzație

Tot ce facem este din pasiune și se adresează publicului larg, copii, părinți și profesioniști. Ne dorim câteva ore în peisajul specific satului muscelean în care fiecare să-și satisfacă curiozitatea, să socializeze și să se edifice pe probleme din activitatea pasionaților în domeniul horticol și nu numai, mai spun organizatorii.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie