3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Isterie în rândul tinerilor cu ciocolata Dubai. Au început să chiulească de la școală pentru dulcele viral

Alte Știri

Isterie în rândul tinerilor cu ciocolata Dubai. Au început să chiulească de la școală pentru dulcele viral. La Câmpulung Muscel e delir total. Cofetăriile au început să se întreacă în rețete. Fac comenzi de zeci de kilograme de cataif, fistic, și alte ingrediente.

CITEȘTE ȘI. Ciocolata Dubai, devenită virală la nivel global, a cucerit și România. Ce conține și ce preț are la cofetăriile locale

Pe piața food nu se mai găsesc forme siliconate pentru ciocolată. S-au făcut vânzări record, mai ales de gospodinele care încearcă mai multe rețete de ciocolată Dubai la ele acasă.

CITEȘTE ȘI. Hai la Câmpulung Muscel. Unde găsiți celebra ciocolată din Dubai. E delir total

La cofetăria de lângă primărie Amore Mio comenzile se fac pe bandă rulantă. Tinerii sunt cei care doresc cu ardoare ciocolata Dubai. Adevărul că e WOW. Nici noi nu am rezistat și am încercat-o.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Cake – Wiliam Show

CITEȘTE ȘI. Kaufland își răsplătește clienții. Ce oferă GRATUIT la zeci de mii de oameni

În rândul tinerilor din România a început o adevărată isterie cu ciocolata Dubai. Este o nebunie prezentă la tot pasul, iar tinerii ar face aproape orice doar ca să pună mâna pe desertul mult dorit. Și ar face asta doar ca să intre în rândul „şmecherilor” care au gustat respectivul preparat.

Amore Mio a lansat asta pe piața din Câmpulung Muscel ca elevii să nu mai chiulească de la școală!

CITEȘTE ȘI. Locul de cazare inedit în România. O noapte alături de Aurora în Voina face cât cea mai spectaculoasă vacanță din lume

O elevă din Mioveni povestea astăzi cu isterie ce a putut să facă pentru a pune gura pe ciocolata Dubai. „I-am cerut voie profesoarei să merg la toaletă şi am chiulit de la oră ca îmi cumpăr ciocolată Dubai. Nu mai puteam. Simţeam că nu mai rezist dacă nu mănânc”, a povestit tânăra care se afla într-un mijloc de transport în comun.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie