REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Pere coapte cu miere și nuci. Este foarte simplă și delicioasă mai ales că a venit sezonul perelor. Sunt la îndemâna oricui iar aceste ingrediente se găsește prin toate casele gospodinelor. Merită încercată!
CITEȘTE ȘI. Festival inedit dedicat în EXCLUSIVITATE perelor. Fructe BIO, fără substanțe nocive într-o comună celebră
Pere coapte cu miere și nuci 🍐🍯
Ingrediente:
– 4 pere
– 4 linguri miere
– 1 cană nuci măcinate
– 1 linguriță scorțișoară
– 1/2 cană apă
– 1 lingură unt
CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Secretul ascuns ca aceste cornulețe să se topească în gură
Instrucțiuni:
1. Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180°C.
2. Spală perele și taie-le pe jumătate, îndepărtând sâmburii.
3. Așază perele într-un vas de copt, cu partea tăiată în sus.
4. Într-un bol mic, amestecă mierea cu nucile măcinate și scorțișoara.
5. Umple fiecare jumătate de pară cu amestecul de miere și nuci.
6. Toarnă apă în vasul de copt, pentru a menține perele umede în timpul coacerii.
CITEȘTE ȘI. Isterie în rândul tinerilor cu ciocolata Dubai. Au început să chiulească de la școală pentru dulcele viral
7. Pune o bucată mică de unt deasupra fiecărei pere.
8. Coace perele timp de 25-30 de minute, până devin moi și aurii.
9. Lasă-le să se răcească puțin înainte de a le servi.
CITEȘTE ȘI. Kaufland își răsplătește clienții. Ce oferă GRATUIT la zeci de mii de oameni
Aceste pere coapte cu miere și nuci sunt un desert simplu și delicios, perfect pentru orice ocazie. Poftă bună! 🍽️✨
CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.