10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

O celebră pensiune în stil rustic medieval din Câmpulung Muscel a fost scoasă la vânzare! Ce preț a fost aruncat în piața imobiliarelor

Alte Știri

O celebră pensiune în stil rustic medieval din Câmpulung Muscel a fost scoasă la vânzare! Ce preț a fost aruncat în piața imobiliarelor. Este vorba despre Cazarma Cavalerilor situată în Valea Româneștilor un cartier mai mărginaș al orașului de la poalele Mateiașului. Aceasta este o pensiune concepută pentru a veni in întâmpinarea acelor grupuri de prieteni care își doresc să își petreacă timpul împreună într-un cadru intim.

CITEȘTE ȘI. Un magazin din Câmpulung Muscel care face parte dintr-un lanț în toată România, caută oameni pentru angajare!

Deține o piscină interioară care se încălzește, la cerere, în tot timpul anului. Pensiunea Cazarma Cavalerilor a fost construită în anul 2012 și vine în întâmpinarea turiștilor săi cu 8 camere duble, dotate cu facilități moderne:

televizor LCD, încălzire centrală, grup sanitar propriu, uscător de par, articole de toaletă gratuite, internet wireless de mare viteza. Mai deține o sală de conferințe dotată optim, pentru succesul seminariilor sau întâlnirilor de afaceri. Anunțul a apărut pe site-ul de vânzări imobiliare iar prețul de vânzare este de aproape 900.000 de euro.

CITEȘTE ȘI. Locul de cazare inedit în România. O noapte alături de Aurora în Voina face cât cea mai spectaculoasă vacanță din lume

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Pere coapte cu miere și nuci

Iată cum arată anunțul de vânzare

Titlu: Vilă/Pensiune cu 12 camere și teren de 2.000 mp de vânzare în Câmpulung Muscel Argeș – Oportunitate pentru afaceri turistice și locuință exclusivistă.

CITEȘTE ȘI. Isterie în rândul tinerilor cu ciocolata Dubai. Au început să chiulească de la școală pentru dulcele viral

Meta Descriere: Vilă cu 12 camere și teren de 2.000 mp în Câmpulung Muscel Arges, ideală pentru pensiune sau locuință de lux. Oportunitate excelentă pentru investiții turistice într-o zonă pitorească și liniștită. Detalii complete pe site.

CITEȘTE ȘI. Întrebare, întrebătoare? Ce este această cutie atractivă care a apărut pe celebrul Bulevard Pardon?

Descriere: Oferim spre vânzare o vilă impresionantă cu 12 camere, situată pe un teren generos de 2.000 mp în Câmpulung Muscel Arges. Perfectă pentru o pensiune sau o locuință de lux, proprietatea este amplasată într-o zonă liniștită, oferind un cadru natural superb. Vila este ideală pentru investitori în turism, datorită spațiilor ample și poziționării strategice. Fie că dorești să atragi turiști sau să te bucuri de o locuință elegantă, această proprietate este soluția ideală.

CITEȘTE ȘI. Trucul viral de a pune un dop de vin în frigider. Cum funcționează tehnica și la ce ajută foarte mult

Caracteristici:

  • Suprafață teren: 2.000 mp
  • Camere: 12
  • Locație: Câmpulung
  • Destinație: pensiune, rezidențială, turistică
  • Acces facil și zonă naturală
  • vilă Câmpulung Muscel,
  • pensiune de vânzare Arges,
  •  investiție turistică in Arges
  •  locuință de lux.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name

Elena Lasconi, roșie ca focul la depunerea jurământului de primar. O nouă garnitură de consilieri locali no name. Zi...

Alte știri din aceeași categorie