3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Accident rutier în Câmpulung Muscel. Toată lumea e uluită!

Alte Știri

Accident rutier în Câmpulung Muscel. Toată lumea e uluită!

În urmă cu puțin timp, s-a produs un accident rutier la intrarea în municipiul Câmpulung. Un autoturism s-a răsturnat. În acesta erau două persoane cărora cadrele SMURD și SAJ le acordă îngrijiri medicale. Dacă se impune cele două persoane vor fi transferate la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Unde se aprinde cel mai imens Foc al lui Sumedru în Muscel

”Pompierii de la Detașamentul Câmpulung intervin cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

CITEȘTE ȘI. Lumee, lumeee. Oameni de la primăria Câmpulung vă bat la ușă. Vă caută de animale de companie. Refuzul e aspru pedepsit

Intervin în cazul unui accident rutier produs în municipiul Câmpulung, cartierul Grădiștei. În accident este implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat. Echipajele medicale asistă două persoane. Pompierii asigură măsuri specifice de prevenire a incendiilor”, transmit pompierii argeșeni.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cea mai simplă și delicioasă plăcintă cu dovleac

În urma monitorizării, cele două victime sunt transportate la spital.

Conducătorul auto preluat de echipajul Saj cu traumatism membrul inferior stâng iar pasagera preluată de echipajul Smurd cu traumatism toracic și membrul superior stâng fiind transportate la Cpu Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie