3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Un bloc din Câmpulung Muscel, pericol public

Alte Știri

Un bloc din Câmpulung Muscel, pericol public. Un apel la 112 anunța că la un bloc din cartierul Grui din Câmpulung, sunt niște cărămizi decorative care stau să cadă, iar în pericol erau atât locatarii cât și mașinile parcate în proximitatea blocului. Astfel de la Detașamentul de Pompieri din Câmpulung, au plecat spre zona respectivă salvatorii militari.

Un bloc din Câmpulung Muscel, pericol public

Pompierii s-au deplasat cu un echipaj iar la locul intervenției au observat că se poate interveni de pe casa scării, de la etajul superior. Este vorba de blocul D20 de pe strada Iezer. S-a intervenit de la etajul patru, pentru că brâul decorativ era între ultimele două etaje.

CITEȘTE ȘI: Patronii “arși” la greu. Adeverințele care au făcut cu capul pe toată lumea!

Pompierii au reușit să scoată cărămizile desprinse, iar pericolul a fost îndepărtat.

”A sunat la 112 un vecin. Acesta observase că s-au desprins câteva cărămizi decorative și că acestea sunt un real pericol. Noi locatarii, nu aveam cum să le scoatem. Era și etajul și pericolul. Ei acționează altfel.

CITEȘTE ȘI. Aproape 1000 de locuri de muncă vacante în Argeș. Ce meserie e la mare căutare

Nu se pun în pericol. Mă bucur că totul s-a terminat cu bine. Era riscant să le lăsăm așa. Parcarea e plină de mașini. Noi treceam zilnic de câteva ori pe sub acestea. Acum, totul s-a rezolvat”, spune un locatar al blocului.

”Pentru ei intervenția nu a fost una grea. Ei se luptă cu focul, intervin în situații foarte grele. Aici au făcut ce nu putem face noi locatarii. Le mulțumim mult pentru faptul că ne-au ajutat.

CITEȘTE ȘI. Unde se aprinde cel mai imens Foc al lui Sumedru în Muscel

Știu că e munca lor, dar asta trebuia să fie și interesul nostru în a proteja fațada blocului. Dacă acum domnii de la Pompieri ne-au ajutat, sper să ne refacem și noi fațada. Nu știu dacă toată lumea e de acord, dar așa ar fi normal”, spune un alt locatar.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie