3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Semnul de circulație pe care nu îl ia NIMENI în seamă, în trafic pentru că nu îl cunoaște!

Alte Știri

Semnul de circulație pe care nu îl ia NIMENI în seamă, în trafic pe străzile din România. Asta pentru că nu îl cunosc șoferii! Scopul său este de a informa și de a sensibiliza conducătorii auto cu privire la pericolul sporit al anumitor secțiuni ale rețelei rutiere.

Siguranța rutieră este o prioritate pentru fiecare țară. Mai ales în România. Motiv pentru care indicatoarele rutiere sunt în continuă evoluție pentru a oferi șoferilor informații specifice și precise cu privire la pericolele potențiale.

CITEȘTE ȘI: Patronii “arși” la greu. Adeverințele care au făcut cu capul pe toată lumea!

În timp ce majoritatea indicatoarelor sunt ușor de recunoscut și au un mesaj clar, unele indicatoare mai noi, cum ar fi cel cu punctul negru, pot fi confuze pentru șoferi. Dar aceștia care trebuie să le cunoască semnificația.

CITEȘTE ȘI. Bursa monoparentală 2024. Părinții trebuie să știe URGENT toate aceste SCHIMBĂRI

Acest semn a fost amplasat pe drumurile din mai multe țări europene în ultimul deceniu. Indicatorul are o formă triunghiulară cu o margine roșie, cu un punct negru mare pe un fundal alb.

CITEȘTE ȘI. Vouchere de 500 LEI. Primăriile le vor pune la dispoziție, pensionarilor aceste sume de bani

Categoria din care face parte este cea a semnelor de avertizare, iar șoferii care îl întâlnesc sunt informați că intră pe un drum cu un risc ridicat de accidente rutiere.

De fapt, noul semn este amplasat pe anumite drumuri din România unde au avut loc cel puțin 10 accidente rutiere grave cu cel puțin 10 decese în ultimii cinci ani consecutivi.

CITEȘTE ȘI. Supermarketul celebru care îți trimite curierul la ușă, pentru a preda ambalajele reciclabile. Plata pe loc, fără a mai sta la coadă

Prin urmare, atunci când vă aflați pe o șosea cu acest semn de circulație, ar trebui să fiți mult mai atenți la trafic și la împrejurimi. Cu toate acestea, este foarte recomandat să vă reduceți viteza de deplasare pentru a preveni orice situație periculoasă în timp ce conduceți pe acest drum.

CITEȘTE ȘI. Cadastru GRATUIT în peste 500 de comune din România. Vezi dacă localitatea ta este în lucru!

Punerea sa în aplicare și-a dovedit deja eficiența în mai multe țări europene, unde a contribuit la reducerea accidentelor rutiere în locurile cu risc ridicat. Sensibilizarea și participarea activă a conducătorilor auto sunt esențiale pentru atingerea obiectivului comun: drumuri mai sigure pentru toți.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie