3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Norris Măgeanu se ocupă de Focul lui Sumedru, de pe cel mai înalt deal din România. Vin nume celebre

Alte Știri

Norris Măgeanu se ocupă de Focul lui Sumedru, de pe cel mai înalt deal din România. Vin nume celebre la marele eveniment care durează 2 zile. Vin oameni din toate colțurile țării și se vor caza în Muscel. Distracția o au garantată.

CITEȘTE ȘI. Merinde la drumul mare! Șoferii blocați în coloană pe celebrul DN 73 ”îndulciți” GRATIS

Vineri, 25 octombrie de la ora 18.00 încep activitățile pe dealul Mățău. De la ora 18.30 atmosfera va fi întreținută de Ansamblul Doina Argeșului. Consilierul local, PNL, Norris Măgeanu a anunțat în cadrul unei conferințe de presă la partid că pe cel mai înalt deal din România va răsuna imnul național cântat de Antonia Gălie împreună cu cei prezenți. După asta va urma aprinderea Focului lui Sumedru.

CITEȘTE ȘI. Singura parcare privată din Câmpulung Muscel. Goală, nimeni nu scoate bani din buzunare, mai simplu pe trotuare!

Distracția va continua apoi cu Rodica Voicu și Puiu Tarbă, Ilie Dură și Neluță Bucur. Vor sfârâi pe grătare micii lui Florin de la Lerești, cei de la stâna lui Cristi Bâlă vor întărâta papilele gustative ale celor prezenți. Invitați mai sunt George Mărgineanu, Mădălina Lupu, Mitică Tavă, Mihaela Chirițescu, Anușca, Daniela Bărbuceanu, Creola Stanciu, Diana Lică, Dragoș Dinescu, Tică Vasile, Țiterașii de la Galeșu. Va fi o paradă cu cai, șezătoarea Domnișancelor și mulți alții.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

 

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie