3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

ARGEȘ. Tânărul care cântă în stradă pentru a strânge bani să își opereze câinele. „Doamne ajută să vindece animăluțul”

Alte Știri

ARGEȘ. Tânărul care cântă în stradă pentru a strânge bani să își opereze câinele. „Doamne ajută să vindece animăluțul”. Un tânăr din Pitești este dovada vie că dragostea pentru animale este un lucru prețios. Dar și că există suflete care sunt dispuse să facă mari sacrificii pentru a-și salva cel mai bun prieten. El cântă în stradă și așteaptă ca trecătorii să îi doneze atât cât pot pentru a putea să își opereze câinele.

CITEȘTE ȘI. Descoperire uluitoare pe traseul autostrăzii Pitești – Sibiu. E o imensitate care scoate la iveală multe secrete ascunse!

Tânărul care cântă la saxofon în centrul Piteștiului a impresionat mii de oameni. Trecătorii l-au filmat și au publicat filmulețul pe rețelele de socializare, acolo unde a devenit viral în cel mai scurt timp. Alături de el se află un câine blând, care stă așezat pe o pătură și așteaptă ca cei din jur să îi sară în ajutor.
@florin.stoica.jurnalistÎn centrul Piteștiului.Tânărul spune că strânge bani pentru a-și opera câinele…♬ sunet original – Florin Stoica

Se pare că băiatul are nevoie să strângă o anumită sumă de bani pentru a-și opera cel mai bun prieten. Dornic să își salveze animalul, acesta încearcă prin toate mijloacele posibile să adune banii pentru intervenție, informează click.ro.
„Jos pălăria pentru acest domn!”/ „Dacă îl cunoaște cineva….îl ajut cu mare drag”/ Doamne ajută să vindece câinele”/ „Numai cine a crescut un animăluț știe ce e în stare să facă pentru el”/ „Acest băiat nu fură sau bagă mâna în buzunar, el cântă pentru animăluțul său”/ „Un gest mai frumos ca ăsta nici că se putea”.
„Bravo tinere, în sfârșit un om care a înțeles diferența dintre un om și un câine”/ „Impresionant, de unde e băiatul, vreau să îl ajut?”/ Are vreun cont unde putem dona? M-a făcut să plâng”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la filmulețul publicat pe TikTok.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie