12.4 C
Campulung Muscel
luni, 21 octombrie, 2024

ULTIMĂ ORĂ. Bolid de lux făcut zob în intersecția cu bucluc care duce de la Câmpulung Muscel spre Bughea de Jos

Alte Știri

ULTIMĂ ORĂ. Bolid de lux făcut zob în intersecția cu bucluc care duce de la Câmpulung Muscel spre Bughea de Jos. E prăpăd pe șosele în acest loc fatidic. Multe accidente rutiere au loc aici din cauza neacordării de prioritate. În urmă cu puțin timp un accident rutier s-a produs aici iar în urma impactului a două autoturisme un bolid de lux marca BMW a fost proiectat într-un stâlp de electricitate pe care l-a și rupt.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. A apărut prima piscină de interior în Câmpulung Muscel. Alte mega super surprize!

CITEȘTE ȘI. Doliu imens la o celebră instituție de învățământ. Vestea a picat ca un trăznet!

Impactul a fost atât de puternic încât mașinile au rămas blocate pe asfalt la o distanță foarte mare, una de alta. La fața locului au ajuns pompierii de la Detașamentul Câmpulung, împreună cu un echipaj SAJ.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #campulung

♬ Danger – SoundAudio

Pompierii intervin pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor în cazul acestui accident rutier produs între cele două autoturisme.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cum a adormit la volan și s-a lungit lângă un stâlp de pe marginea drumului, de a îngrozit pe toată lumea!

Din primele informații, un șofer din Câmpulung Muscel, conducătorul autoturismului marca Peugeot 508, în vârstă de 53 ani a intrat în intersecția cu bucluc, fără să se asigure la indicatorul de cedează trecerea. Dinspre Bughea de Jos, venea o șoferiță în vârstă de 29 ani ce conducea un BMW X6 care a ajuns cu bolidul de lux într-un stâlp de pe marginea drumului pe care l-a rupt.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, toate transportate la spital.
Una dintre acestea a fost preluată de către echipajul SAJ, iar celelalte două de către un echipaj de paramedici SMURD de la Detașamentul Câmpulung.

Echipajul SMURD a preluat o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 29 ani, care prezenta un traumatism la cap și dureri la partea superioară a corpului, iar cealaltă persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 34 de ani prezenta o rană la membrul superior drept și dureri la ambele membrele superioare.
Nu au fost persoane încarcerate

Șoferul care a provocat accidentul rutier va rămâne fără permis auto. Dacă a consumat alcool va plăti toate reparațiile din buzunar proprietarului bolidului de lux. Rămâne ca polițiștii să stabilească în urma unei anchete acest lucru.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Mesajul zguduitor al Patriarhului Daniel la înmormântarea unui preot celebru din Muscel

Mesajul zguduitor al Patriarhului Daniel la înmormântarea unui preot celebru din Muscel. Părintele Emilian Stănescu și-a încheiat viaţa pământească,...

Alte știri din aceeași categorie