5.2 C
Campulung Muscel
marți, 22 octombrie, 2024

Polițiștii au împânzit Argeșul. Bogații săltați din pat. Acuzații grave, prejudicii uriașe

Alte Știri

Polițiștii au împânzit Argeșul. Bogații săltați din pat. Acuzații grave, prejudicii uriașe. În dimineața de 22 octombrie 2024, polițiștii au continuat operațiunea ,,JUPITER”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și a Inspectoratului General al Poliției Române.

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au pus în executare 32 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Argeș.

CITEȘTE ȘI. Nu știm ce au drumurile din Argeș, dar pun mașinile de-a latul! Ziua și nasoalele

4 percheziții domiciliare sunt efectuate într-un dosar penal de evaziune fiscală, aflat în urmărire penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Din verificări a rezultat că o persoană, în perioada 2021 – 2023, ar fi comercializat prin intermediul magazinelor proprii mărfuri alimentare și nealimentare. Asta fără a înregistra în actele contabile veniturile realizate, valoarea prejudiciului fiind de 40.000 de lei.

CITEȘTE ȘI. O fabrică mare face angajări la Câmpulung Muscel. Primește oameni și din toate comunele arondate

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #politia

♬ 原创音乐 – s.santehnika

7 percheziții domiciliare sunt efectuate într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals informatic, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

CITEȘTE ȘI. ULTIMĂ ORĂ. Bolid de lux făcut zob în intersecția cu bucluc care duce de la Câmpulung Muscel spre Bughea de Jos

Din verificări a rezultat că o persoană, în luna mai 2024, ar fi indus în eroare mai multe persoane fizice și juridice privind efectuarea unor servicii de transport. Astfel însușindu-și bunurile pe care trebuia să le livreze, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 76.000 de euro.

15 percheziții domiciliare sunt efectuate într-un dosar penal de evaziune fiscală, aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cum a adormit la volan și s-a lungit lângă un stâlp de pe marginea drumului, de a îngrozit pe toată lumea!

Din verificări a rezultat că o persoană, în perioada 2019 -2022, în calitate de administrator, ar fi ascuns sursa impozabilă sau taxabilă. Și că ar fi omis evidențierea în actele contabile ale societății veniturile realizate, valoarea prejudiciului fiind de 366.000 de lei.

6 mandate de percheziție domiciliară sunt puse în executare într-un dosar aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că două persoane, în calitate de șoferi, angajați la o societate comercială, ar fi indus în eroare 2 persoane juridice, cu privire la efectuarea unor servicii de transport, însușindu-și bunurile pe care urmau să le livreze.

CITEȘTE ȘI. Povestea înfricoșătoare a tunelelor secrete din Argeș care leagă județul, de altul și tot așa!

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 450.000 de lei.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situație de fapt și a întregii activități infracționale a persoanelor cercetate.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Lotul de pisici războinice de la celebrul Muzeu Golești. Vizitatorii sunt fascinați

Lotul de pisici războinice de la celebrul Muzeu Golești. Vizitatorii sunt fascinați. Conducerea acestui muzeu din Argeș a găsit...

Alte știri din aceeași categorie