17.4 C
Campulung Muscel
marți, 22 octombrie, 2024

Și-au făcut apariția într-un parc din Câmpulung Muscel. Fenomenul therianilor a luat amploare în România

Alte Știri

Și-au făcut apariția într-un parc din Câmpulung Muscel. Fenomenul therianilor a luat amploare în România. Să nu vă mire sau să vă șocați dacă îi vedeți. Câțiva oameni care i-au văzut s-au blocat încât nici acum nu le vine să creadă că se poate întâmpla așa ceva și în orășelul de munte de la poalele Mateiașului.

CITEȘTE ȘI. Dulciurile “otrăvite” de la LIDL, la mega ofertă. Copiii nu mai dorm noaptea, din cauza lor

Parcul cu pricina unde au fost văzuți, este luat cu asalt de oameni. Cei care i-au văzut ne-au declarat că era în plină zi, și dădeau ture de colo, colo pe spațiile verzi, probabil crezându-se câini. Și așa orașul lui Lasconi este invadat de patrupede din specia animalelor nu a oamenilor.

Și-au făcut apariția într-un parc din Câmpulung Muscel. Fenomenul therianilor a luat amploare în România

Acest fenomen a devenit tot mai popular pe TikTok, unde utilizatorii adoptă comportamente și înfățișări inspirate de diverse animale, precum pisici, lupi, urși sau câini. Ei își completează look-ul cu elemente caracteristice acestor animale, adăugând cozi din blană, purtând măști și alte accesorii pentru a-și crea o transformare fizică și simbolică, scrie medium.com.

CITEȘTE ȘI. Unde se aprinde cel mai imens Foc al lui Sumedru în Muscel

Puteți fi un therian dacă observați că vă schimbați (că aveți impulsuri de a vă comporta ca un animal non-uman) sau dacă vă amintiți o viață anterioară ca un anumit animal. Un therian este o persoană care se identifică cu un anumit animal non-uman.

Acest fenomen bizar a luat amploare pe rețele de socializare, unde au fost publicate videoclipuri cu adolescenți care se comportă ca pisicile sau câinii, merg în patru labe pe stradă sau în parcuri. Imagini cu adolescenți deghizați în animale au apărut și în România.

CITEȘTE ȘI. Isterie în rândul tinerilor cu ciocolata Dubai. Au început să chiulească de la școală pentru dulcele viral

Un om care se definește, caracterizează ca fiind un anumit animal este denumit therian. Therianii se descriu pe ei înșiși ca acel animal din punct de vedere emoțional, intelectual și spiritual, dar nu au nicio asemănare fiziologică cu specia respectivă.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Eveniment inedit în piața primăriei din Câmpulung Muscel. Mai rar vezi așa ceva!

Eveniment inedit în piața primăriei din Câmpulung Muscel. Mai rar vezi așa ceva! Echipa de robotică WATTs UP organizează...

Alte știri din aceeași categorie