16.3 C
Campulung Muscel
luni, 28 octombrie, 2024

VIDEO. Eveniment unic în Câmpulung Muscel care îți ridică pielea mai ceva ca vântul!

Alte Știri

Eveniment unic în Câmpulung Muscel care îți ridică pielea mai ceva ca vântul! A luminat centrul orașului, iar ca noutate în acest an și Bulevardul Pardon. Oamenii s-au strâns, să privească militarii cu torțele în mână după care au mers în spatele lor, sau paralel. Asta cum le-a le-a permis traseul.

CITEȘTE ȘI. Un spital din Câmpulung Muscel angajează pe bandă rulantă. Când se pot depune dosarele

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, începând cu ora 11:00, a mai avut loc o serie de activități militare și religioase. Acestea au fost organizate de către Comenduirea Garnizoanei Câmpulung, în colaborare cu Muzeul Municipal Câmpulung.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Zi istorică în Câmpulung Muscel. Centrul orașului a luminat până în Cer, într-un mod unic! Flăcările purtate în mâini de militari au făcut senzație. Vineri, 25 octombrie de la ora 19.00 a avut loc retragerea cu torțe pe traseul piața primăriei – strada Negru Vodă – Bulevardul Pardon – strada Istrate Rizeanu – BCR Câmpulung – Bulevardul Ion Mihalache – strada Mărăști – sediul U.M.01044 Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Premieră pentru Câmpulung Muscel. E unic și în România. Din clasa întâia colectează chibrituri iar acum a lansat un album filumenic

Totul a fost spectaculos. Militarii au aprins torțele în fața Judecătoriei Câmpulung. Detaşamentele, formate din peste 100 de militari, și-au început traseul de aici, apoi au trecut prin fața primăriei Câmpulung. Au ajuns apoi la unitate unde au raportat „Misiune îndeplinită!”.

O misiune prin care se cinstește efortul înaintașilor noștri, a căror memorie va fi păstrată vie, precum o făclie aprinsă, în inimile noastre. Militarilor li s-au alăturat foarte mulți civili, care i-au însoțit pe tot parcursul celor mai multor sute de metri de marș.

CITEȘTE ȘI. Eveniment inedit în piața primăriei din Câmpulung Muscel. Geniile orașului au șocat pe toată lumea

Retragerea cu torțe este o activitate solemnă care simbolizează întoarcerea victorioasă a militarilor de pe front. Făcliile, purtate astăzi de militarii din Garnizoana Câmpulung ne duc cu gândul la sacrificiul suprem al celor aflați la datorie sub faldurile drapelului tricolor, care au apărat fiecare bucată de pământ românesc.

CITEȘTE ȘI. Asta înseamnă să fii mafiot! Cu LOGANUL să o calci peste tot ce vezi în fața ochilor visând că ai JEEP

Un foc aprins în memoria eroilor neamului, dar și un simbol al focului ce arde în inima fiecărui militar care, cu pasiune și devotament, profesionalism și curaj necontenit, își dedică viața și cariera slujirii intereselor naționale, poziționându-se „Oriunde, Oricând, La datorie!”.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă. Unul dintre actorii...

Alte știri din aceeași categorie