11.3 C
Campulung Muscel
luni, 28 octombrie, 2024

VIDEO. Oina la țară. Jocul tradițional al românilor la Țițești

Alte Știri

Oina la țară. Jocul tradițional al românilor la Țițești. În localitatea argeșeană Țițești are loc sâmbătă un eveniment care celebrează jocul de oină, sportul tradițional al romanilor
Se aniversează astfel 75 de ani de oină in această comuna, respectiv cea de-a VI-a ediție a Memorialului „Constantin Dumitrescu și soții Stanciu”.

CITEȘTE ȘI. Dulciurile “otrăvite” de la LIDL, la mega ofertă. Copiii nu mai dorm noaptea, din cauza lor

Conform organizatorului Oliver Ioniță, un tânăr pasionat de acest sport, vor participa aproximativ 150 de sportivi din 12 localități.
Echipa de implementare a proiectului „Centrul Țițești – nod local al rețelei Multisport” este angrenată într-un proces fără precedent de descoperire a jocului sportiv românesc, în mai multe școli și licee din județul Argeș, transmite Constantin PAȘOL, de la Radio România Antena Satelor.

CITEȘTE ȘI. Hai la Câmpulung Muscel. Unde găsiți celebra ciocolată din Dubai. E delir total

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #arges

♬ Sport Motivation – OdinMann

CITEȘTE ȘI. Potop de lume la Penny. La ce s-au pregătit angajații supermarketului

Sâmbătă, în data de 26 octombrie, începând cu ora 10.00, celebrăm 75 de ani de la primul joc de oină desfășurat la Țițești, între echipa Școlii Normale din Câmpulung (actualmente Colegiul Național Pedagogic Carol I) și echipa comunei. Asta în cadrul celei de-a VI-a ediție a Memorialului Constantin Dumitrescu și soții Stanciu” la oină, ce se va desfășura la baza sportivă din cadrul Școlii Gimnaziale I.C. Lăzărescu” Țițești, transmit organizatorii.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă. Unul dintre actorii...

Alte știri din aceeași categorie