11.3 C
Campulung Muscel
luni, 28 octombrie, 2024

VIDEO. Cum s-a văzut Focul lui Sumedru la Mățău. Generalul Nicolae Ciucă, baie de mulțime

Alte Știri

Cum s-a văzut Focul lui Sumedru la Mățău. Generalul Nicolae Ciucă, baie de mulțime.

Vineri, 25 octombrie, aflat în Argeș în prima zi de campanie electorală pentru președinția României, candidatul liberal pentru cea mai înaltă funcție în stat, Nicolae Ciucă, a primit cu mare plăcere invitația de a participa la Focul lui Sumedru de pe Dealul Mățău, din comuna Mioarele. Tradiție specifică județului Argeș, evenimentul ajuns la a XIV-a ediție, este organizat în ajunul Sfântului Dumitru de liberalul Norris Măgeanu și primarul localității.

CITEȘTE ȘI. Notarul și testamentele: Cum te ajută notarul să îți protejezi moștenirea

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscel #romania

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

CITEȘTE ȘI. Veste uriașă pentru șoferi și pietoni. Pot reclama comportamentele nasoale din trafic

„În Argeș mă simt ca acasă, nu este prima dată când vin aici, la Câmpulung. Este prima dată când particip la Mioarele, la Focul lui Sumedru. Este o activitate care ține de tradiție. Pentru mine tradiția înseamnă una dintre principalele valori identitare ale neamului, ca atare, focurile prin care marcăm trecerea la anotimpul de iarnă, în ajunul sărbătorii creștin – ortodoxe a Sfântului Dumitru este foarte importantă. N-am fost niciodată, dar mă bucur ca în acestă seară să fiu alături de toți argeșenii veniți să trăiască emoția tradiției la Mioarele.”, a precizat Nicolae Ciucă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Eveniment unic în Câmpulung Muscel care îți ridică pielea mai ceva ca vântul!

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #romania

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Ministra Justiției, Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și candidată la Camera Deputaților, l-a însoțit pe liderul PNL, Nicolae Ciucă la Mățău, alături de o delegație de liberali din care au mai făcut parte Mihai Coteț, candidat la Senatul României, Radu Perianu, locul doi pe lista pentru deputați a liberalilor argeșeni, Ion Popa, fost Senator și Secretar de Stat, Dan Motreanu și Cătălina Dumitrașcu, inspectorul școlar adjunct al ISJ Argeș. Au fost, de asemenea, prezenți președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, prefectul Dragoș Predescu, senatorul Dănuț Bica, liberalul Dorin Voicu, Liviu Nicolae, director IPEE ATI, primari liberali, consilieri locali și județeni precum și membri de partid și simpatizanți.

CITEȘTE ȘI. Premieră pentru Câmpulung Muscel. E unic și în România. Din clasa întâia colectează chibrituri iar acum a lansat un album filumenic

La ora 20:00, prezidențiabilul Nicolae Ciucă a dat startul tradiționalului eveniment și, cu emoție, a aprins focul lui Sumedru de pe Dealul Mățăului.

Anul acesta argeșenii vor avea parte de două zile de sărbătoare, distracție și multe surprize. Pe lângă numărul mare de artiști și invitați, în acest an participanții la eveniment se vor bucura și de un târg cu produse locale.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă. Unul dintre actorii...

Alte știri din aceeași categorie