16.3 C
Campulung Muscel
luni, 28 octombrie, 2024

SĂRBĂTORITUL ZILEI. Dublu eveniment. La mulți ani în fruntea primăriei Lerești, Marian Toader!

Alte Știri

SĂRBĂTORITUL ZILEI. Dublu eveniment. La mulți ani în fruntea primăriei Lerești, Marian Toader! Astăzi, 28 octombrie este ziua de naștere a primarului Marian Toader, unul dintre edilii care a făcut pentru comunitate tot ce a promis. Este cel mai popular primar din nordul județului Argeș.

Funcția nu l-a schimbat, ba din contră să facă cât mai multe lucruri bune pentru comunitatea pe care o conduce. Și la alegerile locale din iunie, recunoașterea muncii sale a depășit cu mult procentul obișnuit de voturi pe care îl obținea un primar în Lerești de-a lungul timpului. A fost unul chiar record!

Marian Toader este un primar iubit de oameni, un primar modest căruia nu i s-a suit funcția la cap, cum se spune în politică, un primar gospodar, un model de urmat în administrația publică.

Astăzi, Marian Toader va prelua oficial mandatul pentru 2024-2028. Astăzi la ora 13.00, la Căminul Cultural Lerești are loc evenimentul oficial de investire în funcție a primarului comunei Lerești și a consilierilor locali aleși. Acest moment important marchează începutul unei noi etape în dezvoltarea comunității noastre, în care ne propunem să colaborăm pentru a îmbunătăți condițiile de trai și a promova proiecte de interes public.

La cât mai mulți ani, încununați de realizări!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă. Unul dintre actorii...

Alte știri din aceeași categorie