16.3 C
Campulung Muscel
luni, 28 octombrie, 2024

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă

Alte Știri

Doliu. A murit un om de valoare de la o celebră instituție. De azi e mai săracă.

Unul dintre actorii care s-au identificat cu activitatea ultimelor patru decenii, Petrișor Stan, a plecat să joace pe altă scenă. De astăzi, familia Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești este mai săracă.

CITEȘTE ȘI. Top 5 secrete ale decorului sofisticat: mixul perfect dintre emoția și confortul unui spațiu bine gândit

S-a născut la 11 martie 1957 și a absolvit Universitatea de Artă din Târgu Mureș în 1983, când a fost repartizat la teatrul din Botoșani, iar din 1988 s-a transferat la teatrul din Pitești, de unde s-a și pensionat. În decursul acestor ani l-ați putut vedea în spectacole memorabile, de la “D’ale carnavalului” la “Romanțioșii”, de la “Antigona” la “Bădăranii”. În unele piese a jucat alături de partenera sa de viață, Doina Aida Stan.

CITEȘTE ȘI. Ai abonament la Orange? De la 1 decembrie te arde la buzunare

Adio, maestre! De astăzi, familia Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești este mai săracă!
“A fost unul dintre actorii emblematici ai teatrului, distribuit în roluri importante; a lăsat un gol imens în inima spectatorilor din Pitești” – Sevastian Tudor, fost manager al teatrului.
“L-am îndrumat să dea la facultatea de teatru, la Târgu Mureș, unde a și absolvit la clasa domnului Codrescu. A fost repartizat la Botoșani și apoi a mers la Pitești unde îi plăcea extraordinar” – Tudorel Filimon, actor
“A fost un actor de neimaginat, un profesionist dedicat teatrului, iubea scena, iar ca prieten, un om de aleasă ținută morală” – Matei Varodi, regizor.

Adio, maestre!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Oferta tentantă de la HOLCIM din Câmpulung Muscel. Ce posturi vacante a scos la “bătaie”

Oferta tentantă de la HOLCIM din Câmpulung Muscel. Ce posturi vacante a scos la "bătaie". Fabrica de ciment Holcim Câmpulung...

Alte știri din aceeași categorie