A fost deschis oficial Festivalul Toamnei Muscelene, la ora 11:00 în centrul orașului Câmpulung. La eveniment au participat reprezentanții autorităților locale dar și organizatorul evenimentului, Marilena Olei, managerul frmei S.C Palmyra Events S.R.L.
Participanții au stat lângă colțul abundenței, VEZI VIDEO – decor de toamnă făcut de către organizatori pentru câmpulungeni și musceleni. De la orele prânzului grătarele s-au încins cu pastramă, cârnați de oaie, cârnați de porc, mici, ruladă de porc, ciolan afumat, hamsie, sarmale, murături și multe alte produse.
50 de kg de fasole a fost pusă la foc domol, cu 20 de kg de ceapă, 8 kg de morcov, țelină și ardei, pentru a ajunge în farfuriile câmpulungenilor. Bucătarul mestecă din zece în zece minute prin ea, ca să nu se prindă și să aibă un gust deosebit. Sunt bucătari vechi cu experiență care știu taina gătitului. O porție de fasole cu ciolan este doar șase lei, iar un pahar de vin fiert pleacă de la prețul de 2 lei. Nu lipsește nici berea de la dozatoare, pentru cei care vor să consume mici sau alte produse din carne sau pește.
Din peisaj nu lipsește parcul de distracţie pentru copii, concursuri tematice şi programul artistic:
Vineri, 14 octombrie 2016
16.00 – 20.00 – program artistic susţinut de Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”;
20.00 – 22.00 – Trupa ZAVERA şi Sandra N.