Chef Lorek a gătit în aer liber, timp de două zile la Muzeul Golești. Cei care au ales să își petreacă weekendul în unul dintre cele mai frumoase locuri ale Argeșului, au avut parte de un accent polonez.
Cu ocazia Zilelor Patrimoniului Polonez, toți cei care au vizitat Muzeul Golești au avut șansa să afle mai mult despre această țară. Au putut învăța
limba polonă alături deJustyna Szczepaniak – lector de limba polonă la Univeristatea din
#București, ajutată și de expoziția despre secretele acestei limbi. Expoziția o puteți vedea în continuare la conacul Goleștilor.
Turiștii au putut învăța să danseze și poloneza – probabil cel mai popular dans în
#Polonia, pe care toți cei care termină liceul trebuie să-l danseze.
Chef Lorek a gătit la tuciuri timp de două zile, în aer liber grochówka – mâncare de mazăre uscată și bigos – o tocăniță vânătorească în stil polonez. A mai gătit și niște sirniki – (desert ucrainian similar cu papanașii), dar și pierogi.