Gigantul bancar se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare în România. Recent, compania a deschis și la nivel global poziții pentru un nou produs bancar care va fi dezvoltat în viitor – creditul ipotecar.
Printre posturile disponibile inclusiv pentru profesioniștii din România figurează: manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software, manageri de produse tehnice etc. Cu ajutorul acestor profesioniști, Revolut își va continua misiunea de a pune la dispoziția clienților o super-aplicație capabilă să le ofere tot ceea ce ține de finanțele personale, inclusiv o ofertă de credite ipotecare.
Gigantul bancar se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare în România
„La Revolut, oferim un mediu de lucru dinamic, unde se poate construi un parcurs profesional. Fiind o companie globală fintech care a ajuns la 30 de milioane de clienți în doar 8 ani, suntem mereu în căutarea acelor talente care să contribuie la creștere și inovație într-un mediu global.
Căutăm mereu profesioniști de top pentru a ne fi alături în proiecte care stimulează inovația fără limite și creșterea personală. Echipa noastră din România contribuie la dezvoltarea de produse și funcții de suport în diferite domenii. Și așteptăm ca noi profesioniști competenți și experimentați să ni se alăture”, a spus Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.
Credit la casă la Revolut?
Credit la casă la Revolut? Gigantul se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global.
Revolut se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global. Primul pas este angajarea unor specialişti pentru a ocupa posturi precum manageri de produs (credit). Manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate. Ingineri software, manageri de produse tehnice. Posturile sunt disponibile şi pentru profesioniştii din România, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Revolut.
Caută specialişti inclusiv în România
Potrivit unui studiu realizat de Revolut şi Dynata, 25% dintre respondenţii români cred că lucrul la distanţă (de acasă) cântăreşte decisiv în luarea unei decizii privind angajarea. Și pentru 41% dintre respondenţi acest model de lucru este important. Dar sunt deschişi să negocieze condiţiile. Doar 13% dintre respondenţii români spun că nu îşi doresc sau nu le place să lucreze de acasă.