A avut loc Adunarea Generală a membrilor cooperatori, în sala de conferințe a primăriei municipiului Câmpulung, cu 11 puncte pe ordinea de zi. În cadrul acestei adunări, Mircea Avram a fost reales director general pentru următorii patru ani.
După ce a fost prezentat Raportul Consiliului de Administrație privind activitatea desfășurată și rezultatele economico-financiare obținute în anul 2017 şi Raportul auditorului financiar cu privire la constatările făcute cu ocazia exercitării mandatului său în anul 2017 și concluziile rezultate în urma verificării bilanțului contabil și a contului de Profit și Pierdere au avut loc alegeri cu vot secret.
Au fost aleşi membrii Consiliului de Administrație. Persoana împuternicită să semneze Actul Modificator si Actul Constitutiv în formă actualizată a fost Miu Constantin, având calitate de consilier juridic.
Au fost formate comisii speciale pentru organizarea, validarea şi numărarea voturilor din care au făcut parte Iuliana Rizoiu, secretar, Nelu Boteanu l-a înlocuit pe Nicu Constantin la prezidiu, Marian Popa, Gheorghe Ene, Bianca Bragă au făcut parte din comisia de organizare iar Cătălin Popescu, Ionuţ Moldoveanu şi Andrei Floarea au fost desemnaţi în comisia de validare şi numărare a voturilor.
În urma votului secret al membrilor cooperatori prezenţi în sală s-a decis ca Mircea Avram să rămână director general pentru următorii patru ani, iar Sorin Alexandru Coman, director adjunct. Cei doi mai deţin funcţia de administratori ai Băncii Cooperatiste Piatra Craiului. Gheorghe Maria a fost reales preşedinte al Consiliului de Administraţie, Dragoş Nicolescu şi Nicu Constantin au fost votaţi administratori.
A mai fost aprobată prelungirea Contractului de Audit Financiar cu S.C ROMAUDIT S.R.L, cu sediul în loc. Craiova, Bulevardul Nicolae Titulescu, Bl D25, Sc.1, Ap. 5, Jud. Dolj, reprezentată prin Martin Liliana. De asemenea a fost aprobată remunerația cuvenită membrilor Consiliului de Administrație pentru exercițiul financiar al anului 2018.
Banca cooperatistă este instituție de credit, constituită ca asociație autonomă de persoane fizice unite voluntar, fără nici un fel de discriminare pe criterii de naționalitate, origine etnică, limbă, religie apartenență politică, avere, condiție socială, rasă sau sex în scopul îndeplinirii nevoilor și aspirațiilor lor comune de ordin economic, social și cultural, a cărei activitate se desfășoară, cu precădere, pe principiul întrajutorării membrilor cooperatori.