Povestea berii artizanale produsă în fabrică la Lerești ce poartă numele celebrului Bulevard Pardon. Trei musceleni au investit un milion euro în singura fabrică de bere din județ. Fabrica au construit-o la Lereşti, în timp s-au instruit în domeniu, aşa că ei sunt berarii din Muscel. Echipamentele sunt moderne aduse de la un producător de top din Austria.
CITEȘTE ȘI. Argeșul pe primul loc! S-a doborât recordul la câte apeluri s-au făcut la 112
„Berile artizanale Pardon sunt preparate în concordanţă cu reţetele vechi, tradiţionale, dar folosind tehnologie de ultimă generaţie. Respectând Legea Germană a Purităţii Berii din 1516 (care stipulează că berea poate fi fabricată folosind doar patru ingrediente: apă, orz, hamei şi drojdie de bere – n. red.), berile noastre sunt făcute cu apă de munte extrasă din izvoarele de la baza Masivului Iezer-Păpuşa, din zona Câmpulung Muscel“, spunea Daniel Dutca, unul dintre acţionarii companiei la deschiderea fabricii.
Încep cursurile GRATUITE de formare profesională în luna februarie 2025! Ce trebuie să știe toți doritorii!
Conceptul berii artizanale este bine dezvoltat în Statele Unite ale Americii şi în Belgia, de unde s-au inspirat şi tinerii antreprenori din România. Berea artizanală înseamnă capacităţi mici de producţie, reţete proprii, dar şi branduri nonconformiste.
Ce înseamnă când vezi miei albi sau negri, de câteva zile, în primele luni ale noului an!
La ce prețuri se vând Bibilicile? Cum a ajuns carnea acestor înaripate să fie de lux, prin supermarketuri
CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe Youtube pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.