3.5 C
Campulung Muscel
vineri, 22 noiembrie, 2024

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Borș de miel

Alte Știri

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Borș de miel.

Ai nevoie de. Coadă, capul și 300 de grame de coaste de miel. 1 salată verde. 1 morcov. 1 păstărnac. 1 legatură ceapă verde. 1 legătură usturoi verde. 3 linguri orez. 1 litru de borș. 150 grame smântână. 2 litri apă și sare.

Cum procedezi. Speli carnea în mai multe ape și o pui la fiert în 2 litri de apă rece. Îndepărtezi spuma formată în timpul fierberii până când supa rămâne limpede. Cureți morcovul si păstârnacul le tai după preferință și le adaugi în supă.

Când carnea a fiert o porționezi. Speli salata verde o lași să scurgă. Cureți ceapa și usturoiul le tai mărunt si le adaugi în ciorbă împreună cu orezul ales și spălat. Fierbi totul la foc mediu. Într-un alt vas fierbi borșul si îndepărtezi spuma. După 10 min de fierbere torni borșul amesteci și lași ciorba să mai dea în câteva clocote.

Bați smântâna cu 2-3 linguri de supă iei oala de pe foc și dregi ciorba. La servire adaugi pătrunjel.

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII – coana Geta

POFTĂ BUNĂ!

Ultimele Știri

Echipa PSD Argeș, la Mechrom Mărăcineni. Ne mândrim cu liderii mondiali în producția de componente pentru biciclete!

Echipa PSD Argeș, la Mechrom Mărăcineni. Ne mândrim cu liderii mondiali în producția de componente pentru biciclete! Echipa de...

Alte știri din aceeași categorie