REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cea mai delicioasă pizza de casă în 2023. Chef Sorin Bontea, unul dintre simpaticii jurați de până acum ai show-ului culinar „Chefi la cuțite”, a împărtășit câteva sfaturi pentru o pizza delicioasă, cu blat pufos.
Rețeta personală a maestrului bucătar ne promite un blat delicios. Întregul secret constă în ingredientele folosite, scrie Click!
Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.
Sorin Bontea spune că, pentru blat, ne trebuie: un kilogram de făină, 800 ml de apă caldă, 14 g de drojdie uscată, 50 ml de ulei de măsline, 30 g de sare și, în final, 20 g de zahăr.
REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cea mai delicioasă pizza de casă în 2023
Iar vestea cea mai bună este că modul de preparare nu este deloc unul dificil.
Cel mai important este ca blatul să fie lăsat să crească vreme de 3 ore, iar la fiecare 40 de minute trebuie împăturit puțin, pentru a ieși pufos!
Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.
„În tavă pun un pic mai mult ulei de măsline, pentru că îmi place să fie un pic mai crocant. Aluatul va fi destul de moale, vă trebuie un pic de răbdare să îl întindeți, dar iese ceva bun de tot”, a explicat Sorin Bontea, pe rețelele de socializare.
Citește în Click! și cum se pregătește sosul de roșii pentru a desăvârși această pizza!