Un cioban din Stoenești ar putea constitui un exemplu pentru mulți dintre oamenii de afaceri din România care spun că trebuie să își închidă afacerile din cauza crizei economice. Gheorghe Lițoi a pus bazele afacerii în urmă cu patru ani când a deschis primul magazin situat pe drumul dinspre Câmpulung, spre Stoenești, chiar la șosea, însă nu a plecat chiar de la zero deoarece avea o experiență în spate, privind creșterea animalelor. Acum familia Lițoi se mândrește cu 180 de vaci, din care 110 dau lapte, 300 de oi, 60 de porci și 400 de găini. Magazinul cu produse naturale din lapte și carne este deschis de dimineața până seara, dar și în zilele de weekend. Cei interesați pot suna la numărul de telefon 0727.374.529 pentru comenzi, intrând în posesia produselor extrem de rapid. Gheorghe Lițoi prin Camera Agricolă Argeș participă la toate târgurile în domeniu din țară, produsele sale ajungând chiar pe mesele primilor oameni ai țării. La ferma musceleană Lițoi găsești toate sortimentele de brânzeturi provenite de la stână. De la urda dulce și sărată, până la cașcavalul ,,Buric”, dar și nelipsita brânză de burduf. Zeci de kilograme de cașcaval sunt produse zilnic din laptele de la stână după rețete vechi, numai de Gheorghe Lițoi, știute. Pentru cei din afara zonei Muscelului, omul de afaceri a construit un restaurant cu produse de la stână, bio care deține și camere de închiriat, pentru cei care doresc să își petreacă un weekend la stână, să cunoască drumul laptelui, până când ajunge un produs la raft!